Tjänster

Bli medlem

Introduktionssamtal

Vill du komma igång?

​Vi börjar med ett 15 minuters samtal där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre.

Tillsammans lägger vi en plan för hur du ska nå dina mål.

Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas.

Grundkurs

En nystart

Under kursen kommer du lära dig grunderna inom CrossFit och funktionell träning. Vi går igenom grundläggande lyft som knäböj, marklyft, pressar, frivändningar och kroppsviktsövningar. Fokus läggs på teknik, säkerhet och hur du ska kunna anpassa övningarna till din nivå. Första passet är något längre då vi startar med lite teori innan vi börjar teknikträningen. Varje pass kommer dessutom att avslutas med en så kallad METCON där du kommer få svettas lite.

Inga förkunskaper krävs.

Grundkursen omfattar två pass i veckan i totalt två veckor. Se dagar och tider nedan.

Pris: 1000:- eller gratis vid tecknande av medlemskap.

Grundkurs med PT

Extra motiverad

Vill du hellre gå Grundkursen enskilt eller passar inte tiderna då det är Grundkurs i grupp?

Då kan du alltid boka in kursen med en Personlig Tränare. Bokar du kursen med PT så träffas vi vid två tillfällen om 1,5 timme där vi går igenom samma saker som på kursen i grupp, men vi gör det enskilt eller kanske tillsammans med en kompis på mer flexibla tider.

Pris 1500:- 

Drop in träning för Föräldralediga

För föräldralediga

Att få till träningen när man har barn är inte alltid så lätt. Därför kör vi träning för alla er som är föräldralediga, där ni kan ta med era barn.

Varje tisdag & torsdag 9.30-10.30 kör vi ett coachat pass. Fokus ligger på effektiva, enkla och säkra övningar då vi har barnen med oss. Alla deltar efter egen förmåga och alla övningar kan anpassas. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte vara medlem hos oss för att vara med! Vi har en stor öppen träningslokal på ca 700 kvm med gott om plats för alla. I direkt anslutning till träningsytan finns ett lekrum med grind. Du som förälder har alltid största ansvaret för ditt barn när ni vistas hos oss. Det finns möjlighet att värma barnmat och koka vatten om man behöver. Vi har fri parkering direkt utanför entrédörren.

Tisdagar & Torsdagar 9.30-10.30

  • 10-kort Föräldraträning: 799 kr
  • 5-kort Föräldraträning: 499 kr
  • Månadskort: 449 kr

2 pass föräldraträning per vecka. Autogiro, ingen bindningstid.

Första passet är alltid gratis, anmäl er via länken nedan, leta upp det passet du vill vara med på i listan och klicka på ”Prova På” i

Kurser

Summer Camp 2021

26-28 Juli

Nu släpper vi platserna till Summer Camp 2021, 26-28 Juli.

Måndag 09:30-16:00
Tisdag: 10:30-17:00
Onsdag 09:30-16:00

Ett träningsläger med varierande och utmanande träningspass, teknikpass och skönt häng!

Vi kommer hålla den mesta träningen utomhus om vädret tillåter. Var förberedd på det mesta.

Oavsett om du tränat CrossFit tidigare eller inte kan du vara med. Alla kan delta oavsett träningsbakgrund.

Du behöver ej vara medlem hos oss för att anmäla dig.

 Max 18 platser. Anmäl er på https://crossfitboden.se/tjanster/

Vad som ingår:
– 6 coachledda träningspass
– Ett mål mat om dagen + frukt
– 1 kostföreläsning

 Pris: 999:-

 Frågor? fredrik@crossfitboden.se

MamaWork

För mammor

MamaWork är vårt eget koncept på mammaträning. Huvudfokus ligger på att stärka bäckenbotten och den inre magmuskulaturen. Under en graviditet utsätts kroppen för stora förändringar i och med graviditetshormoner och den växande magen. Bålmuskulatur och bäckenbotten utsätts för stora påfrestningar.

Den här kursen riktar sig till dig som vill komma igång igen efter en graviditet, oavsett när du fått barn. Alla som någon gång varit gravid (eller planerar att bli) kan delta. Du får hjälp och möjlighet att skapa en stark kropp genom säkert anpassade övningar. Alla övningar är individuellt anpassningsbara utifrån just dina förutsättningar. Alla kan delta och självklart är din bebis välkommen att följa med.

Inga förkunskaper krävs.

MamaWork består av 6 tillfällen, uppstarten är 1,5 timme och övriga pass 1 timme. Se dagar och tider nedan.

Pris: 899:-

Strong Kids

Stärk kroppen inför framtiden

Strong Kids är en nedskalad version av CrossFit, som är anpassad för barns specifika behov av att utveckla sina rörelser på det neurologiska, kognitiva och motoriska planet. Barn har ett stort behov av att få röra på sig för att må bra. Vi fokuserar på träning med mycket lekfulla inslag, som är hälsosam och utgår från att barn har ett behov av att knuffa, dra, springa, kasta, klättra, lyfta och hoppa. Detta är rörelser som barn gör oavsett om de leker eller håller på med någon sport.

Strong Kids erbjuder en stor variation i träningen med fokus på gemenskap, rörelse och glädje. Vi tränar i grupp, men med individuella förutsättningar. Alla kan vara med! Barnen förväntas att stötta, heja och hjälpa varandra – att vara en bra kompis!

Söndagar 16:15-17:00 6-9 år

Söndagar 17:15-18:00 10-12år

Pris: 1399:-

Best of Me Challenge

Utmana dig själv

Vill du bli en starkare och hälsosammare version av dig själv? Behöver du en kickstart där du får hjälp med goda vanor och träning? Vill du göra en livsstilsförändring men vet inte var du ska börja? Hur?

Var med på vår 6 veckors utmaning! Du får träningsprogram för 6 veckor, 2 coachledda träningspass i veckan tillsammans med de andra som är med i utmaningen, kostplan, personlig uppföljning och 2 inbody kroppsmätningar. Best Of Me Challenge kombinerar styrka, kondition, rörlighet och mental träning. Alla oavsett ålder och bakgrund kan vara med utifrån sina egna förutsättningar och mål.

Kostrådgivning

Kostrådgivning

Hälsosam kost

Våra kostrådgivningar vänder sig till dig som tränar, till dig som önskar gå ner i vikt och/eller till dig som bara vill veta vad som är hälsosamt att äta. Målet med våra kostrådgivningar är att du tillsammans med vår kostrådgivare ska skapa
en hållbar kosthållning och en livsstil som leder till god hälsa!

Uppstartssamtal

Vid uppstarten träffar du vår kostrådgivare, gör en InBody-kroppsscanning och näringsberäkning, samt att vi går igenom dina kost- och träningsvanor. Du får tips på vad du kan förbättra med dina kostvanor och en inspirationsmeny anpassad just för dig.

Du får inlogg till vårat kostdataprogram där du kan kostregistrera och får även tillgång till vår receptdatabas med massor av bra och nyttiga recept.

Uppföljningssamtal

4-6 veckor efter uppstarten kan du boka in en uppföljning där vi gör en ny InBody-kroppsscanning och analys av dina kostregistreringar (du bör ha registrerat under en ca vecka innan uppföljningen) för att kunna se exakt hur du äter och ännu bättre kunna anpassa kosten för att nå dina mål.

Kroppsanalys

Genom att göra en Inbody-kroppsanalys får du information om hur din kropp är uppbyggd och möjlighet att göra en bedömning av din fysiska hälsa.

Varje analys visar:

Muskelmassa
Muskelbalans
Fettmassa
Bukfett
Vätskebalans

Det här hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för din träning och dina mål.

Efter din första analys kan du jämföra ditt resultat emot referensgruppen inom din kategori (kön/längd/ålder), men den bästa jämförelsen får du vid din andra analys, då du ser ditt tidigare resultat och kan jämföra och se din utveckling.

Företag & Förening

För Företag

Gemenskap i träning

Vi erbjuder och skräddarsyr lösningar som passar ditt företag;
.. allt från enstaka föreläsningar och träningspass till kostupplägg och utbildningar!

Vill du ha ett friskare företag? En ökad hälsa kan ge bättre prestation på jobbet genom att arbetet utförs effektivare och det blir färre sjukskrivningar.

Hos oss tar du företagshälsan till en helt ny nivå. Vi kan erbjuda allsidig funktionell träning i mindre grupper. Vi utgår från naturliga rörelser som alla kan göra och må bra av. Alla övningar anpassas till individen så att vem som helst kan vara med oavsett nivå och utifrån sina egna förutsättningar. Vi fokuserar på hur ni får bättre hållning, hur man lyfter rätt och hur man ska träna för att må bra och hålla sig frisk ur ett långsiktigt perspektiv.

Varje träningspass blir som teambuilding. Ni kommer att få peppa varandra, utmanas och ha roligt samtidigt som ni blir mer vältränade. Ett träningspass tar ungefär en timme men går att anpassa och korta ner om man vill köra lunchträning.

Vi kan hitta en lösning som passar just Er att bli ett friskare och sundare företag.

Förening eller Grupp

Gemenskap i träning

Är ni en större grupp om minst 6 personer som vill ha ett eget pass? Vid ett enstaka tillfälle eller kanske regelbundet under en längre period? Kanske är ni en svensexa, en grupp nyblivna mammor eller en idrottsförening.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Personlig TRÄNING

Personlig Träning

På egen hand

Vi hjälper dig att nå dina mål. En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett vilka mål och vilken träningserfarenhet du har. Träna på egen hand, med en vän eller i grupp? Vi har flera olika alternativ för att kunna möta just dina behov.

Boka in ett Introduktionssamtal så träffas vi och tar fram en plan för just dig/er.

Copyright ©. Alla rättigheter reserverade.